Links

[us_single_image image=”1881″ size=”full”]

Crypto links

Crypto is een nieuwe wereld met boordevol informatie. Uiteraard is mijn website niet de enige en zijn er ook andere partijen die iets unieks aanbieden en die je verder kunnen helpen in jouw crypto avontuur. Ik heb daarom een overzicht gemaakt met handige ‘Crypto links’. De partijen die ik hieronder noem kunnen je verder op weg helpen.

Hardware Wallets:

De Ledger Nano S en TREZOR zijn hardware wallets voor je digitale munten. Het grote voordeel van een hardware wallet ten opzichte van andere wallets is de veiligheid. De privé sleutels (private keys) die je toegang geven tot je digitale munten zijn op een speciale chip in de wallet opgeslagen en verlaten deze chip nooit. Het is voor hackers daarom niet mogelijk om je privé sleutels en dus je digitale munten te stelen. De reden hiervan is dat je de details van je transactie ziet op het display. Daarnaast dien je via de fysieke knoppen je transactie te bevestigen. Je vind hier een handleiding voor de Ledger Nano S en TREZOR. Hier vind je de officiële websites:

Online Wallets:

MyEtherWallet (MEW). MyEtherWallet is een online wallet voor ERC-20 tokens gebaseerd op het Ethereum netwerk. Dit betreft een groot deel van de huidige altcoins. Het is een web-based wallet waarin je altcoins kunt bewaren. Het verschil met bijvoorbeeld Binance is dat jij hier zelf eigenaar bent van je private keys. Dit betekent dat jij zelf verantwoordelijk bent en niet afhankelijk bent van een derde partij. Hier vind je mijn handleidingen over MyEtherWallet. Hier vind je de officiële website:

Bitcoin ruilbeurzen:

Bitonic en Bitmymoney zijn beide Nederlandse bedrijven waar je op een eenvoudige manier Bitcoin kunt kopen en verkopen. Je kunt Bitcoin kopen door middel van IDEAL en Bitcoin verkopen door middel van een snelle bankoverschrijving.

Exchanges:

Binance en Bittrex zijn beurzen waar je Altcoins kunt verhandelen. Op dit moment is Binance de meest gebruikte beurs. Ik heb voor beide beurzen handleidingen gemaakt, je vind ze hier: handleidingen.

Mocht je nou ook geïnteresseerd zijn om op de pagina ‘Crypto links’ te staan omdat je denkt dat jij ook wat toevoegt aan onze website, laat ons dit dan weten via info@cryptogoeroe.nl.