Cryptogoeroe ontwaakt uit winterslaap

[us_single_image image=”1938″ size=”full”]

Cryptogoeroe ontwaakt uit winterslaap

Hallo allemaal,

Het is alweer even geleden maar hier ben ik weer, ontwaakt uit mijn winterslaap. Sinds 2018 heeft crypto in een zogenoemde cryptowinter gezeten. Een cryptowinter waarin het algehele sentiment van de cryptowereld naar beneden is gegaan, waar er prijsdalingen zijn geweest van 95%-99% en waar veel bedrijven die in 2017 miljoenen hebben opgehaald het niet overleefd hebben en daardoor hebben investeerders grote verliezen gemaakt.

Veel mensen zijn op dit moment sceptisch over crypto, vragen die veel gesteld worden zijn:

  • Zie ik ooit mijn geld nog terug?
  • Is Bitcoin / crypto dood?
  • Wanneer zien wij weer positiviteit in de markt?

Ik snap deze vragen en dat is één van de redenen waarom ik ontwaakt ben uit mijn winterslaap, om er voor jullie te zijn. Want ik geloof dat er een betere tijd voor crypto aan zit te komen, een tijd van adoptie en nieuwe mensen die allemaal boordevol vragen hebben en crypto kennis willen opdoen. Ik wil jullie daar graag bij helpen.

Hoe ga ik dat doen en wat mogen jullie van mij verwachten? De basis staat er al, voor iedereen die nieuw in crypto is, is https://cryptogoeroe.nl de ideale plaats om jullie crypto avontuur te beginnen. Dit geldt ook voor mensen die weer een opfris cursus nodig hebben. De basis is aanwezig, dus maak er gebruik van.

Maar wat als je nu aanvullende vragen hebt? Daar heb ik een oplossing voor, ik heb een eigen Discord aangemaakt waar jullie je vragen kunnen stellen. Discord is een chatprogramma die veelvoudig wordt gebruikt door bedrijven in de crypto wereld. Je kunt mijn handleiding gebruiken als je niet weet hoe Discord werkt, deze vind je hier: https://cryptogoeroe.nl/handleiding-discord-cryptogoeroe/.

In Discord ben ik aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden en ben ik onderdeel van jullie nieuwe of herstarte cryptoavontuur. Verder zal ik elke week een blog schrijven met daarin interessante onderwerpen waar jullie iets van kunnen leren en iets mee kunnen doen, onderwerpen zoals hoe haal ik passief inkomen uit de crypto wereld als alternatief voor de huidige spaarrente van 0,1% en waar kan ik allemaal betalen met crypto en ga zo maar door.

Het begin van de crypto zomer is gestart, ik verwacht dat we de aankomende twee jaar een mooie periode tegemoet zien in crypto en ik hoop dat ik dit avontuur met jullie kan gaan delen.

De toekomst voor crypto ziet er beter uit dan ooit, laten we dit avontuur samen aangaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *