Binance – Altcoins kopen

[us_single_image image=”1272″ size=”full”]

Binance – Altcoins kopen

Nu je de handleiding over de algemene uitleg van Binance hebt gelezen gaan wij verder met de volgende stap, het kopen van altcoins.

Selecteren van een altcoin

Je kunt een altcoin vinden door te scrollen of door in het zoekveld de naam van de altcoin in te voeren, bijvoorbeeld ‘STRAT’.

Wanneer je een altcoin wilt kopen dan is de eerste stap om op ‘STRAT-BTC’ te klikken.

Je komt nu in het scherm van de betreffende altcoin terecht.

 

In het midden zie je het scherm ‘BUY STRAT’. Dit is het scherm die je gaat gebruiken om altcoins te kopen, in dit geval de altcoin STRAT (Stratis).

Op deze account staat een saldo van 0.12457440 BTC (Bitcoin). Je kunt deze Bitcoin gebruiken om altcoins mee te kopen, zoals bijvoorbeeld STRAT (Stratis).

  • Price: Hier vul je de BTC (Bitcoin) prijs in die je per STRAT (Stratis) wilt vragen
  • Amount: Hier vul je het aantal STRAT (Stratis) in die jij wilt verkopen
  • Total: Binance berekent na het invullen van de eerste twee velden uit wat de totalen zijn

Je kunt de altcoins op twee manieren kopen. Namelijk door een order te plaatsen of rechtstreeks op de markt te kopen.

Kopen van een altcoin via een order

Op dit moment is de laagste verkoopprijs per STRAT (Stratis) 0.00064800 Bitcoin. Wanneer je een lager bedrag per STRAT wilt betalen, maak je gebruik van een order. In het voorbeeld wil ik 100 STRAT kopen. Per STRAT wil ik hiervoor 0.00060000 Bitcoin betalen. Het scherm ‘Buy STRAT’ vul je op de volgende manier in:

Wanneer je de order wilt aanmaken, klik je op de knop ‘Buy STRAT’. Je order staat vervolgens onder ‘Open Orders’.

Nu is het wachten op iemand die STRAT wil gaan verkopen voor deze prijs. Zolang de order openstaat kun je de order annuleren. Dit doe je door middel van het klikken op ‘Cancel’. Wanneer de order is gevuld, wordt er 0.06 BTC (Bitcoin) van je account afgeschreven en 100 STRAT (Stratis) bijgeschreven.

Een altcoin rechtstreeks van de markt kopen

Wanneer je een altcoin rechtstreeks op de markt wilt kopen, volg je dezelfde stappen.  Het enige verschil is dat je nu een Bitcoin prijs invult die gelijk is aan de eerste ‘Sell’. Wanneer je 100 STRAT rechtstreeks wilt kopen op de markt vul je het scherm ‘Buy STRAT’ op de volgende manier in:

Vervolgens klik je op ‘Buy STRAT’. Er zijn nu 100 STRAT gekocht voor 0.0648 Bitcoin. Je order komt nu te staan onder ‘My 24h Order History’.

Je account is met 0.0648 BTC afgeschreven en er is 100 STRAT bijgeschreven.

[us_btn text=”Download” link=”url:https%3A%2F%2Fcryptogoeroe.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F12%2FBinanceHet-kopen-van-altcoins.pdf||target:%20_blank|” icon=”picture as pdf”]
Tags: ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *