Altcoins en cryptocurrency kopen

[us_single_image image=”167″ size=”full”]

Altcoins en cryptocurrency kopen

Je bent nu in het bezit van een Bittrex account en/of Binance account en je weet inmiddels hoe je een transactie met Bitcoin kunt doen. Om te gaan handelen in altcoins dien je eerst een saldo in Bitcoin op je account te hebben. Ik adviseer je om nog eens te kijken naar het hoofdstuk Bitcoin transacties om te kijken hoe je dit alweer doet.

Je kunt nu een saldo in Bitcoin versturen vanuit bijvoorbeeld Bitmymoney naar je account. Zie hiervoor ook mijn handleiding voor het storten van Bitcoin op je Bittrex account en mijn handleiding voor het storten van Bitcoin op je Binance account.

[us_single_image image=”770″ size=”full” align=”center” onclick=”lightbox”]

Nu je een saldo aan Bitcoin op je Bittrex of Binance account hebt staan, kun jij de markt gaan verkennen en handelen in altcoins. Je Bitcoin zijn nu online opgeslagen op de beurs, informatie over andere wallets vind je hier. Ik wil je graag meegeven dat de markten op en neer gaan. Dit betekent dat een altcoin heel erg snel omhoog maar net zo hard ook weer naar beneden kan schieten. Bereid jezelf dus goed voor als je van plan bent om in altcoins te gaan handelen.

Om je op weg te helpen heb ik een aantal handleidingen voor je gemaakt.

Handleidingen Bittrex

Handleidingen Binance

Al deze handleidingen zijn terug te vinden op de pagina handleidingen.

Je hebt nu de middelen om te gaan handelen in altcoins. Ik wil je nogmaals meegeven dat de markt wispelturig is. Dit brengt de nodige risico’s met zich mee. Investeer of handel nooit met meer middelen dan je daadwerkelijk kunt missen. Veel succes!

Blockfolio

Om een goed overzicht te kunnen houden van je altcoins is Blockfolio een handige mobiele app. Blockfolio is een applicatie waarin je de koers van de altcoin kunt volgen en je ‘portfolio’ in kunt bijhouden, ook in euro’s.

Initial Coin Offering (ICO)

In de volgende stap vertel ik je meer over hoe altcoins en cryptocurrency ontstaan, namelijk via een Initial Coin Offering (ICO).

Tags: ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *